Anmäl dig till skridskoskolan VT 2023 här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VFKK - Västra Frölunda Konståkningsklubb
- en av Sveriges större klubbar inom konståkning

Utbildningar

Nedan finner du tips på spännande utbildningar.

 

Anmälningar görs till VFKKs utbildningsansvariga Tereza Lundberg via E-mail; tereza@vfkk.se

 

På flertalet utbildningar ges en rabatt om man är flera som vill gå, så kolla gärna runt i er träningsgrupp om det är fler som vill gå!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29/9 Akut omhändertagande av idrottsskada, digital. Jan Andblad, tidigare fysioterapeut i bland annat Frölunda HC, IF Elfsborg och Pixbo Wallenstam ger dig grundläggande kunskap om hur du som tränare eller aktiv bäst hanterar situationen när en idrottsskada uppstår.

 

20/10 Kost för idrottande barn och ungdomar, digital.  Patricia ”Pyri” Badh är dietist och har specialiserat sig på idrottsnutrition. Hon har mängder av erfarenhet av att både föreläsa och arbeta med idrottare på alla nivåer. En av våra stora experter i landet. Föreläsningen riktar sig både till aktiva, ledare och vårdnadshavare.

 

27/10 Idrottpsykologi – tema: Positiv balans mellan att prestera och må bra i ditt ledarskap, digital. Ulrika Billme, mycket uppskattad föreläsare och idrottspsykologisk rådgivare med erfarenhet från bland annat Svenska ishockeyförbundet och Svenska cheerleadingförbundet föreläser för målgruppen ledare.  

 

22/11 Osynliga funktionsnedsättningar, digital. En föreläsning för målgruppen tränare om hur vi kan tänka för att forma en bra miljö för personer med diagnoser som ADHD och autism. Karin Einvall föreläser och är specialpedagog med vidareutbildning inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

 

29/11 Ätstörningar inom idrotten – Frisk och fri, digital. Ellen Abrahamsson från Riksföreningen mot ätstörningar föreläser om ätstörningar, varningstecken och hur vi kan förebygga samt bemöta en eventuellt drabbad idrottare.

 

30/11 Mens och träning, digital. En specialistläkare från Sahlgrenska med stort idrottsintresse föreläser under titeln Mens och träning. Rekommenderad ålder från 15 år och uppåt.

 
SCHEMAÄNDRINGAR
SCHEMA HT2022
NYHETSBREV
Resultat 2022/2023
VFKK på sociala medier
Sponsorer
Samarbetspartner