Anmäl dig till VFKKs skridskoskola HT 2024 här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VFKK - Västra Frölunda Konståkningsklubb
- en av Sveriges större klubbar inom konståkning

Vid skador eller besvär

Ont i knä, fot, ljumske, rygg? Ta tag i de ”små skadorna” i tid!

 

Som flera av er vet jobbar jag heltid som fysioterapeut parallellt som konståkningstränare. Jag driver mitt egna företag och håller till på Aktiv Fysio

i Mölndal. Jag är vidareutbildad inom idrottsmedicin och arbetar framförallt med motions- och idrottsskador. Jag arbetar mycket med idrottspatienter från alla olika sporter, men tycker det är extra roligt att kunna hjälpa till inom konståkningen då jag har en egen gedigen erfarenhet från att ha tävlat i konståkning på elitnivå i många år.

 

Är det någon åkare som känner att den har besvär med exempelvis knä, fot, ljumske, rygg etc, får ni gärna kontakta mig så bokar vi in ett besök på min klinik för undersökning och bedömning av skadan. Det är bra att tänka på att ta hand om de ”små skadorna” i tid innan de hinner bli ökande besvär.

 

Kontakta mig gärna via mobil/sms eller mail. Det går även bra att beställa tid via receptionen på Aktiv Fysio och ange mitt namn. Jag tar emot patienter i alla åldrar och ett besök hos fysioterapeut/sjukgymnast är kostnadsfritt för barn/ungdomar under 20 år och kostar 100 kr för vuxna (ingår i högkostnadskort/frikort).

 

Även tränare, föräldrar, vänner och släktingar med besvär av skador är givetvis också välkomna att höra av sig.

 

Vänliga hälsningar

Malin Taljegård
Leg Fysioterapeut/sjukgymnast
Konståkningstränare VFKK
f.d elitåkare

Mail: malin.taljegard@hotmail.com
Mobilnr: 0760 - 610153

 

Aktiv Fysio

Besöksadress

Mölndal Galleria

Brogatan 23

431 30 Mölndal

 
VFKK SCHEMA VT2024
VFKK SKRIDSKOSKOLA
SCHEMAÄNDRINGAR
NYHETSBREV
SPONSORER
Resultat 2023/2024
VFKK på sociala medier
Samarbetspartner