Anmäl dig till skridskoskolan VT 2023 här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VFKK - Västra Frölunda Konståkningsklubb
- en av Sveriges större klubbar inom konståkning

Mer information gällande tester.
2022-09-07 09:29

När man har klarat märke 8 börjar man att träna för tester.  För att börja tävla måste man ha klarat tävlingstestet. För att få testa måste man ha tävlingslicens. Licenskostnaden bestäms av Svenska Konståkningsförbundet och hur den betalas kommuniceras i början av säsongen. För licensavgift och avgifter runt test se avsnitt avgifter på hemsidan. Har du frågor kan du alltid fråga din tränare.


Sedan går du vidare till andra tester. Din tränare efter avstämnng med klubbens huvudtränare avgör när det är dags för test. Vid testtillfället kommer två domare som avgör om du har tillräckliga kunskaper eller inte. Om du inte klarar dig går det bra att göra om testen vid ett senare tillfälle.
Fullständing beskrivning av testsystemet finns på Svenska Konståkningsförbundets hemsida https://www.svenskkonstakning.se/

 

Nytt testsystem gäller från 1 april 2018, läs mer HÄR.

 

 

Avgift test: 250:–/test, resttest: 150:– För åkare från annan klubb 300 kr. Betalas på plats via swish 123 515 2095. Skriv namn på åkaren när du swishar.

Testavgift i annan klubb betalas av åkaren själv direkt till arrangerande klubb om inget annat anges och är normalt 250-300:–

 

Obligatorisk licens för alla tävlingsåkare: 350:–/säsong, observera att det är alltid är krav på licens om man ska testa och tävla. 


Nyhetsarkiv
 
SCHEMAÄNDRINGAR
SCHEMA HT2022
NYHETSBREV
Resultat 2022/2023
VFKK på sociala medier
Sponsorer
Samarbetspartner